Kontaminació Akústika

Grupos de música / Solistas  

Kontaminació Akústika

Punk Ska Reggae

  Kontaminació Akústika és un grup de recent creació, exactament pel Setembre del 2008. La idea de crear un grup va naixer dels pensaments i les ilusions de Carpanta i Picot. Així la formació inicial quedà formada per part de Picot a la batería i a la dolçaina, Carpanta al baix i els dos germans Sergi i Eloy com a guitarristes. Al poc temps hi entraren Carlos al teclat, aconseguint així una major calitat sonora, i Albert com a cantant, ja que no hi havia i algú havia de fer-ho. Amb aquesta formació queda complet el grup, però per millorar el panorama comptem amb dos components mes a càrrec dels metalls, Botija al trombó i Pep a la trompeta.

• Estilo: Punk Ska Reggae

• Sitio Web/ contacto: www.youtube.com/user/Kontaminacioakustica

www.myspace.com/kontaminacioakustika

 

• Anexo: Kontaminació Akústika és un grup de recent creació, exactament pel Setembre del 2008. La idea de crear un grup va naixer dels pensaments i les ilusions de Carpanta i Picot. Així la formació inicial quedà formada per part de Picot a la batería i a la dolçaina, Carpanta al baix i els dos germans Sergi i Eloy com a guitarristes. Al poc temps hi entraren Carlos al teclat, aconseguint així una major calitat sonora, i Albert com a cantant, ja que no hi havia i algú havia de fer-ho.

Amb aquesta formació queda complet el grup, però per millorar el panorama comptem amb dos components mes a càrrec dels metalls, Botija al trombó i Pep a la trompeta. A banda, comptem amb dos il·lustres colaboradors, Pablito i Sergio, d'un grup veí a la dolçaina i a la percusió.

 Així sorgix Kontaminació Akústika amb un estil influenciat per una gran varietat de grups, però que fonamentalment es basa en el punk rock ska, que pretén fer el que es deu: crítica social i molta festa. 2009: Gravant maqueta.