Mugroman

Grupos de música / Solistas  

Mugroman

Rock Ska en Valencià

   Mugroman és un grup xixonenc nascut de les cendres de Lapsus, a l'estiu de 2003, amb Javi (veu i guitarra), Raúl (bateria i veus), Pasku (baix) i Bernat (dolçaina). Poc a poc s'ha anat modificant fins trobar una formació estable i amb qualitat gràcies a la incorporació de Rubén ‘el Sueko’ des de Mutxamel (guitarra), David des d'Agost (dolçaina) i Jordi des de Xixona (dolçaina).Des d'aleshores han estat tocant per tot arreu del País Valencià, el principat de Catalunya i, fins i tot, a Catalunya nord.

• Estilo: Rock Ska en Valencià

• Discografía: Cendra (Cambra Records, 2004),

Esclaus de la nit (Auto-editat, 2006).

• Sitio Web/ contacto: Pasqu- 636801036 / Bernat- 686816347

mugroman@gmail.com

www.mugroman.com  

www.myspace.com/mugroman

 

Anexo: Mugroman és un grup xixonenc nascut de les cendres de Lapsus, a l'estiu de 2003, amb Javi (veu i guitarra), Raúl (bateria i veus), Pasku (baix) i Bernat (dolçaina). Poc a poc s'ha anat modificant fins trobar una formació estable i amb qualitat gràcies a la incorporació de Rubén ‘el Sueko’ des de Mutxamel (guitarra), David des d'Agost (dolçaina) i Jordi des de Xixona (dolçaina).

Des d'aleshores han estat tocant per tot arreu del País Valencià, el principat de Catalunya i, fins i tot, a Catalunya nord. En tots estos concerts han compartit escenari amb grups de renom com Obrint Pas, Los Suaves, La Gossa Sorda, Ki Sap, Manolo Kabezabolo, Sant Gatxo, Sva-ters, entre d'altres, i formen part del COM (Colectiu Ovidi Monllor, Associació de Músics i Cantants del País Valencià).

Podriem definir Mugroman com un grup festiu, de rock dur, amb veu melòdica i dolçaines, però la seua diversitat no acava ací. La seua peculiar manera de barrejar diversos estils musicals com el rock, l'ska, el hard-core, el hard-rock, el heavy, el punk, les balades,... sempre amb el toc de color de la dolçaina, ha fet que hi haja una gran aceptació entre tot tipus de públic. I això no és tot. La temàtica de les seues cançons passa des de la reivindicació, el dia a dia, l'amor, l'inconformitat,... a les històries més absurdes i catxondes possibles. Un ampli abanic de gustos i lletres per a tot tipus d'estats d'ànim i de moments del dia.

Al seu curriculum podem destacar que son els guanyadors de L'Esclat 2004, concurs organitzat pels Maulets al festival Rebrot de Berga. Han sigut segons al concurs En-potència de Catalunya Cultura, i han quedat en tercer lloc al Concurs de Grups de la Universitat Miguel Hernández.

A banda cal destacar la col·laboració dels dolçainers (Bernat i David) en el disc en directe d'Obrint Pas, Un Poble en Moviment (Propaganda pel Fet, 2006), la col·laboració del cantant (Javi) en el disc de Josele Argilaga, Esto No es Todo (Auto-editat, 2005) i la aparició als discs recopilatoris de l'Esclat 2004, amb la cançó Cendra, al disc de Marrock Vol.05/06, amb la cançó La Nostra Gent i al disc de música en valencià editat a la revista Enderrock (2005), amb la cançó Mai Faran Res (amb la col·laboració de Josep Nadal de la Gossa Sorda).

En definitiva, la millor manera de saber el que fan, com ho fan, i què son capaços de fer, és anant a vore'ls en concert. No us arrepentireu.